Kansallis-yhtiöt rakennuttaa vuokrakerrostalon Kaarinan keskustaan

Kaarinan keskustaan rakennetaan 37 asunnon kerrostalo vuokrakäyttöön. Suunnitteluvaiheessa on panostettu asuntojen käytännöllisyyteen ja rakennuksen ekologisuuteen.

Talo rakennetaan Voudinkatu 5:een. Hovirinnan uusi koulurakennus valmistuu sen välittömään läheisyyteen ensi vuoden kuluessa, keskustan palvelut ovat kivenheiton päässä ja bussilinja kulkee tontin vieritse. Kaarinan väkiluku on kasvanut viime vuosina tasaisesti, koronapandemian aikana jopa voimakkaasti, ja kysyntä vuokra-asunnoille on vahvaa.

  • Lähdimme yhdessä YIT:n kanssa suunnittelemaan vuokrakerrostaloa, joka tarjoaisi asuntoihin tarpeeksi neliöitä ja käytännöllisyyttä. Toivomme, että panostuksemme asuntojen äänieristykseen, säilytysratkaisuihin ja keittiöihin tuovat asukkaiden arkeen käytännönläheistä helpotusta. Tarkoitus on luoda koteja, joissa on mutkatonta asua, Kansallis-yhtiöiden toimitusjohtaja Ilkka Paju sanoo.

Myös ympäristöystävällisyys on ollut fokuksessa heti suunnittelupöydältä lähtien. Maalämmön varaan nojaava talo on ekologinen ja lämmityskustannuksiltaan edukas, kiinteistön kuluttama sähkö tuotetaan tuulivoimalla ja autopaikoille tehdään varaus sähköauton latausta varten.

Kohteen rakentaa YIT, jonka kanssa Kansallis-yhtiöillä on ollut hyvää yhteistyötä jo vuosia.

  • YIT:n missio on luoda parempia elinympäristöjä. On erittäin hienoa, että Kansallis-yhtiöt kiinnostui hankkeestamme ja yhdessä kehittämällä voimme helpottaa Kaarinan vuokra-asunto kysyntää, toteaa asumisen yksikönjohtaja Jyrki Meri YIT:stä.

Kansallis-yhtiöt hankki aiemmin keväällä Turusta kolmen kerrostalon vuokrakokonaisuuden ja omistaa nyt Turun seudulla seitsemän vuokratalokohdetta. Kaarinan uudisrakennuksen lisäksi Turussa käynnistyy alkuvuodesta 2022 yhden vuokrakerrostalon rakentaminen.

 

Lisätiedot

Kansallis-yhtiöt, toimitusjohtaja Ilkka Paju, +358 50 411 9110
YIT Oyj, asumisen yksikönjohtaja Jyrki Meri, +358 50 390 1176

Haluan tiedon ennakkohaun alkamisesta

Liity Voudinkadun asuntojen sähköpostilistalle. Lähetämme infoa projektin etenemisestä, sekä tiedot ennakkohaun alkamisesta.

Exit mobile version