Esterinportin peruskorjaus on valmistunut - Kansallis-yhtiöt

Esterinportin peruskorjaus on valmistunut

Kansallis-yhtiöt suorittivat Helsingin Esterinportti 1:sä sijaitsevan kiinteistön peruskorjauksen. Kiinteistöön tehtiin laadukkaita toimitiloja palvelemaan asiakkaitamme. Esterinportti 1:een on helppo tulla mistä päin pääkaupunkiseutua – tai oikeastaan – mistä päin Suomea tahansa. Kaikki junat pysähtyvät Pasilassa, kaikki Helsinkiin johtavat pääväylät ovat alle 10 minuutin päässä ja keskustaan kiitää junalla vain viidessä minuutissa. Tilat on suunniteltu nykyaikaiset työskentelytavat ja yritysten vaatimukset tiukasti silmällä pitäen. Meillä korostuu visuaalinen ja inspiroiva ympäristö, jonka uskomme lisäävän intoa työpäivään ja parantavan tuotteliaisuutta. Tilat on suunniteltu muunneltaviksi, jotta tilaratkaisu on mahdollista toteuttaa aina yrityksenne vaativimmatkin tarpeet huomioiden

Kohteeseen voit tutustua lisää sen nettisivuilla Ester1.fi

Hakuaika 13.2.-28.2.2023

Haku aukeaa 13.2.2023 klo 08:00. Haku on auki 28.2.2023 klo 24:00 saakka. Vain hakuaikana syötetyt hakemukset käsitellään. Hakulomake avautuu tähän linkkiin, kun haku on käynnissä.

Päivää
Tuntia
Minuutta
Sekuntia

Haluan tiedon ennakkohaun alkamisesta

Liity Voudinkadun asuntojen sähköpostilistalle. Lähetämme infoa projektin etenemisestä, sekä tiedot ennakkohaun alkamisesta.