Voudinkatu 5, Kaarina - Kansallis-yhtiöt

Koti Kaarinan Voudinaukiolla

Voudinkatu 5, Kaarina

Kaarinan Voudinkatu 5:een valmistui marraskuun alussa 2022 hissillinen kolmen kerroksen asuintalo, jonka viihtyisät asunnot tarjoavat kaikki sujuvan arjen edellytykset.

Toimivan pohjaratkaisun lisäksi kohteessa on runsaasti yhteisiä tiloja, kuten sauna, erillinen pyörävarasto ja runsaasti parkkitilaa. Lisäksi kaikissa asunnoissa on lasitettu parveke. Taloyhtiön lämmitysmuotona on ympäristöystävällinen ja kustannustehokas maalämpö.

Kohteen hyvä sijainti tarjoaa kaikki hyvän elämän elementit. Palveluina lähellä ovat mm. kaupat, koulu, päiväkoti, uimaranta sekä kaikki Kaarinan keskustan palvelut.

Voudinkatu 5 on erinomainen asuinympäristö rauhallisuutta, luontoa ja hyviä palveluita arvostaville asukkaille.

10M Internet
sisältyy vuokraan
Hissit
Häkkikellari ja
pyörävarasto
Taloyhtiön
saunatilat
Sähköauton
Latausmahdollisuus
 ja Lämmitystolpat
Autoille
vuokravakuus
yksi kuukausi

Asunnot

Asunnot ovat suunniteltu viihtyisään ja helppoon asumiseen. Jokaisen asunnon materiaalit on valittu huolella.

 • Laminaatti, Natural Tammi
 • Keittiö led valaistuksella
 • Electroluxin kodinkoneet
 • Koneellinen, asuntokohtainen ilmanvaihto
 • Neutraalit pintamateriaalit
Previous slide
Next slide

Yksiöt

Jokaisessa yksiössä on panostettu säilytystilaan ja kaappeja on runsaasti. Ensimmäisen kerroksen asunnossa on oma piha ja muissa asunnoissa lasitettu parveke. Kylpyhuoneeseen mahtuu 60cm leveä pesutorni.

Kaksiot

Kaksioita on tässä talossa eniten, kaikkiaan 11 kappaletta. Monet erityyppiset pohjaratkaisut tarjoavat mahdollisuuksia jokaiseen tarpeeseen. Ensimmäisen kerroksen asunnoissa on oma piha ja muissa asunnoissa lasitettu parveke. Kylpyhuoneeseen mahtuu 60cm leveä pesutorni.

Kolmiot

Kolmiot sijoittuvat talon toiseen ja kolmanteen kerrokseen. Ne sijaitsevat aina talon pohjois- tai eteläpäässä. Kaikissa asunnoissa on lasitettu parveke ja vaatehuone. Kylpyhuoneeseen mahtuu 60cm leveä pesutorni.

Yhteiset tilat

YIT:n rakentama kolmekerroksisessa talossa on kahdessa hissillisessä porrashuoneesssa kaikkiaan 37 asuntoa.

Talon varusteluun kuuluu mm:

 • Sauna
 • Häkkikellarit
 • Autopaikat lämmitystolpilla
 • Sähköautojen latausmahdollisuus
 • Iso pyörävarasto
 • Väestönsuoja
 • Maalämpö
Previous slide
Next slide

Pohjakuvat

Kiinteistöhuolto

Maininki kiinteistöpalvelut Oy
(02) 276 4666 (24/7)
toimisto@maininkioy.fi

Kiinteistöpäällikkö

Jaakko Laaksonen
+358 44 3422 095
jaakko.laaksonen@kansallis.fi

Vuokraus

Valtteri Arvonen
0400-176526
valtteri.arvonen@kansallis.fi

Ohjeita hakemukseen

Täyttäkää kaikkien asuntoon muuttavien henkilöiden tiedot huolellisesti. Asunnon osoitteeseen Voudinkatu 5 ja lisätietoihin voitte laittaa toiveita asunnosta. Voitte laittaa esim. kaksio 2.krs tai suoraan asuntojen numerot esim. A1 / B6 yms. Asuntojen tiedot näette taloesitteestä. Muistakaa myös merkata autopaikkojen tarve, erityisesti jos teillä on tarvetta sähköauton lataukselle. Teemme hakemuksien perusteella päätöksen, kuinka isoon määrään lämmitystolppia asennamme latausmahdollisuuden.

Otamme kaikkiin hakijoihin yhteyttä sitä mukaan, kun käsittelemme hakemuksia. Hyväksytyn hakemuksen jälkeen lähetämme teille vuokrasopimuksen allekirjoitettavaksi sähköisesti. Sopimuksen allekirjoituksen jälkeen olette varmistaneet uuden asunnon itsellenne Kaarinaan ja voimme onnitella hyvästä päätöksestä!

Ongelmatilanteissa olkaa rohkeasti yhteydessä meihin.

Hakuaika 13.2.-28.2.2023

Haku aukeaa 13.2.2023 klo 08:00. Haku on auki 28.2.2023 klo 24:00 saakka. Vain hakuaikana syötetyt hakemukset käsitellään. Hakulomake avautuu tähän linkkiin, kun haku on käynnissä.

Päivää
Tuntia
Minuutta
Sekuntia

Haluan tiedon ennakkohaun alkamisesta

Liity Voudinkadun asuntojen sähköpostilistalle. Lähetämme infoa projektin etenemisestä, sekä tiedot ennakkohaun alkamisesta.