Kansallis-yhtiöt valtakunnan kärkipäätä asiakastyytyväisyyskyselyssä - Kansallis-yhtiöt

Kansallis-yhtiöt valtakunnan kärkipäätä asiakastyytyväisyyskyselyssä

Kansallis-yhtiöt osallistui syksyllä 2021 toista kertaa KTI Kiinteistötiedon toteuttamaan asiakastyytyväisyyskyselyyn. Vuosittain toteutettava kysely tehdään Suomen suurimpien toimitilakiinteistöihin sijoittavien vuokranantajien asiakkaille. Kokonaistyytyväisyys parani viime vuodesta ja vertailussa muihin vuokranantajiin Kansallis-yhtiöt ylsi tuloksissa kolmannelle sijalle. Kyselyssä vuokranantajat laitetaan järjestykseen kokonaistyytyväisyyden lisäksi pienemmissä osa-alueissa, jotka ovat Tilat, Vuokraus ja Palvelut. Kansallis-yhtiöt ylsi kyselyn kakkossijalle Palvelut osa-alueella ja Vuokraus osa-alueella saavutettiin kärkisija.

  • Pärjäsimme taas hyvin ja se lämmittää mieltä. Kiinnitämme kuitenkin positiivisia palautteita enemmän huomiota kriittisiin palautteisiin ja otamme niistä oppia jatkoa varten. Tulemme käymään kaikki palautteet tarkkaan läpi. Haluan kiittää kaikkia asiakkaitamme hyvästä yhteistyöstä, kommentoi toimitusjohtaja Ilkka Paju.

Kokonaistyytyväisyys 2021

Kansallis-yhtiöt on pyrkinyt helpottamaan vuokralaisten toimintaa vikatilanteissa mm. lisäämällä QR-koodeilla varustettuja palautelinkkejä kiinteistöille. Mitä nopeammin huolto tai kiinteistöpäällikkö saa tietää mahdollisista vioista tai muista ongelmakohdista, sitä nopeammin niihin puututaan.

  • Mitä useammin saamme palautetta sen parempi, kommentoi kiinteistöpäällikkö Henri Honkaneva.

 

Hakuaika 13.2.-28.2.2023

Haku aukeaa 13.2.2023 klo 08:00. Haku on auki 28.2.2023 klo 24:00 saakka. Vain hakuaikana syötetyt hakemukset käsitellään. Hakulomake avautuu tähän linkkiin, kun haku on käynnissä.

Päivää
Tuntia
Minuutta
Sekuntia

Haluan tiedon ennakkohaun alkamisesta

Liity Voudinkadun asuntojen sähköpostilistalle. Lähetämme infoa projektin etenemisestä, sekä tiedot ennakkohaun alkamisesta.