Kansallis-yhtiöt tukemassa Turun Joulupuu keräystä - Kansallis-yhtiöt

Kansallis-yhtiöt tukemassa Turun Joulupuu keräystä

Joulupuu-keräys kerää vuosittain kymmeniä tuhansia lahjoja ja satoja tuhansia euroja lahjoituksia eriarvoisessa asemassa oleville lapsille ja nuorille, jotka muuten olisivat vaarassa jäädä ilman joululahjaa. Keräys järjestetään vuosittain paikallisten keräysjärjestäjien toimesta jo lähemmäs sadalla paikkakunnalla ympäri Suomen. Joulupuu-keräyksen missiona on tuoda iloa ja apua lapsiperheiden ja nuorten elämään.

Kansallis-yhtiöt haluavat olla tukemassa Turun paikalliskeräystä ja tarjoaa tilat veloituksetta lahjakeräyksen käyttöön.

” Olemme kiitollisia Kansallis-yhtiöiden varastoavustukseen. Turun Joulupuu -keräys on kerännyt vuosittain lahjoja yli 2000 lapselle ja nuorelle. Riittävä varastotila on keräyksemme onnistumisen kannalta yksi tärkeimmistä, joten hienoa, että saimme tällaisen tilan lainaksi.” Kertoo Malin Koivusaari, Turun joulupuu keräyksen vapaaehtoinen koordinaattori.

”Halusimme auttaa, kun kuulimme Joulupuun tilantarpeesta. Meillä on sopiva tila nyt vapaana niin olemme iloisia, että voimme osallistua keräykseen omalla panoksellamme antamalla tilat keräyksen käyttöön. Lisäksi päätimme tänä vuonna jättää yrityksen joululahjat ostamatta ja lahjoittaa varat Joulupuu-keräykseen.” Ilkka Paju, toimitusjohtaja, Kansallis-yhtiöt

Hakuaika 13.2.-28.2.2023

Haku aukeaa 13.2.2023 klo 08:00. Haku on auki 28.2.2023 klo 24:00 saakka. Vain hakuaikana syötetyt hakemukset käsitellään. Hakulomake avautuu tähän linkkiin, kun haku on käynnissä.

Päivää
Tuntia
Minuutta
Sekuntia

Haluan tiedon ennakkohaun alkamisesta

Liity Voudinkadun asuntojen sähköpostilistalle. Lähetämme infoa projektin etenemisestä, sekä tiedot ennakkohaun alkamisesta.