Simolankadun asunnot valmistuvat etuajassa - Kansallis-yhtiöt

Simolankadun asunnot valmistuvat etuajassa

Kansallis-yhtiöt rakennuttaa Turkuun yhtiön ensimmäisen lyhytaikaisella ARA:n korkotuella tehdyn asuinkerrostalon. Rakentaminen on sujunut haastavasta markkinatilanteesta huolimatta tehokkaasti ja uudet asukkaat pääsevätkin muuttamaan kohteeseen reilusti etuajassa. Kohteen toteutuksessa on käytetty valuharkkorakennetta ja lämmönlähteeksi valikoitui ekologinen maalämpö. Asunnot itsessään on suunniteltu monipuoliseen arkeen ja palvelemaan asukkaita liki jokaiseen elämänvaiheeseen. Kohteen urakoitsija on Mangrove Oy ja arkkitehti Sigge Arkkitehdit Oy.

”Projekti on edennyt hienosti edellä aikataulusta. Yhteistyö Mangroven kanssa on sujunut mutkitta, työmaan toiminta on ollut ammattimaista eikä tapaturmia ole sattunut. Tulevat asukkaat varmasti viihtyvät Simolankadulla” toteaa Kansallis-yhtiöiden rakennuttamisen johtaja Sakari Elo.

ARA:n lyhytaikainen korkotuki takaa asukkaille maltillisen vuokratason. Asukasvalinta perustuu sosiaaliseen tarkoituksenmukaisuuteen ja taloudelliseen tarpeeseen. Asuntoja tulee yhteensä 18 asuntoa; yksiöitä, kaksioita ja kolmioita, jokaista huoneistoa kuusi kappaletta. Huoneistojen koot vaihtelevat 27,5 ja 65 neliön välillä.

Voit tutustua kohteeseen tarkemmin täältä.

Hakuaika 13.2.-28.2.2023

Haku aukeaa 13.2.2023 klo 08:00. Haku on auki 28.2.2023 klo 24:00 saakka. Vain hakuaikana syötetyt hakemukset käsitellään. Hakulomake avautuu tähän linkkiin, kun haku on käynnissä.

Päivää
Tuntia
Minuutta
Sekuntia

Haluan tiedon ennakkohaun alkamisesta

Liity Voudinkadun asuntojen sähköpostilistalle. Lähetämme infoa projektin etenemisestä, sekä tiedot ennakkohaun alkamisesta.