Kansallis-yhtiöt Uusittu Martinmyllyn K-Market on nyt avattu - Kansallis-yhtiöt

Kansallis-yhtiöt Uusittu Martinmyllyn K-Market on nyt avattu

Turun Martinkatu 5:ssä pitkään toiminut K-Market Martinmylly koki totaalisen uudistuksen. Kauppa on vakiinnuttanut asemansa lähiasukkaiden keskuudessa ja kaupan julkisivu on varmasti tuttu lähes jokaiselle Turkulaiselle. K-Market Martinmylly sijaitsee keskeisellä paikalla vilkasliikenteisen Martinkadun ja Matinkadun kulmassa, josta ajaa ohi satoja autoja jokaisena päivänä.

Kaupan kylmälaitteet olivat käyttöikänsä päässä ja remontti oli ajankohtainen. Lisäksi uusi, ympäristöystävällinen kylmäaine tulee olla käytössä vuoteen 2030 mennessä. Kauppaan on vuosien saatossa tehty pieniä muutoksia ja tämä kerroksellisuus alkoi jo näkyä tiloissa tehden niistä hieman epäsiistit. Myös myymälätekniikka, esimerkiksi valaistus oli tullut käyttöikänsä päähän. Kertoi K-Market Martinmyllyn kauppias Heli Nurmi

Kaupan remontti aloitettiin purkamalla tilat perusteellisesti. Tiloihin uusittiin kaikki myymäläkalusteet, lattiat, seinät, uudet varasto- ja kylmäsäilytystilat, sekä samalla uusittiin talotekniikkaa tarvittavin osin. Kiinteistössä tehtiin samanaikaisesti myös mm. viemärin sukituksia ja muita pieniä parannustöitä, jotka olivat järkevää suorittaa kaupan remontin yhteydessä. Keskon kanssa yhteistyö oli helppoa. Saimme joustavasti toteutettua remonttien vaiheet omilla vastuualueillamme ja remontti saatiin vietyä suunnitellusti läpi, toteaa Kansallis-yhtiön kiinteistöpäällikkö Henri Honkaneva.

Uudet tilat toimivat odotusten mukaisesti ja toki tuovat viihtyvyyttä sekä selkeyttä työympäristöön. Myymälä on nyt täysin uudistettu ja asiakkailta on tullut runsaasti ihastelua ja positiivista palautetta. Maaliskuussa tehdyn asiakastyytyväisyystutkimuksen arvosana oli noussut eniten koko Turun alueella ja suuri syy tähän on varmasti upea myymäläuudistus. Asiakkaiden on nyt mukava asioida uudistuneessa kaupassa ja Heli vielä vinkkaa, että he palvelevat myös yritysasiakkaita mm. kauppatilausten muodossa.

Kiitos Keskolle ja Kauppiaalle onnistuneesta yhteisprojektista!

Hakuaika 13.2.-28.2.2023

Haku aukeaa 13.2.2023 klo 08:00. Haku on auki 28.2.2023 klo 24:00 saakka. Vain hakuaikana syötetyt hakemukset käsitellään. Hakulomake avautuu tähän linkkiin, kun haku on käynnissä.

Päivää
Tuntia
Minuutta
Sekuntia

Haluan tiedon ennakkohaun alkamisesta

Liity Voudinkadun asuntojen sähköpostilistalle. Lähetämme infoa projektin etenemisestä, sekä tiedot ennakkohaun alkamisesta.