Kansallis-yhtiöiden asiakkaiden tyytyväisyys on Suomen kärkitasoa. - Kansallis-yhtiöt

Kansallis-yhtiöiden asiakkaiden tyytyväisyys on Suomen kärkitasoa.

Kansallis-yhtiöt sijoittui vuonna 2023 toteutetussa asiakastyytyväisyyskyselyssä toiselle sijaille, joka on erinomainen suoritus. Lisäksi asiakkaidemme tyytyväisyys parani viimevuodesta suurimalla osalla kyselyn osa-alueista. Kyselyssä kartoitettiin 23 suomen suurimman kiinteistönomistajan toimitila-asiakkaiden tyytyväisyyttä vuokrasuhteeseen ja tiloihin.

Kyselyn perusteella meitä toimitilakumppanina suosittelisi aktiivisesti 59 % vastaajista ja passiivisesti 37 %. Kiitosta keräsivät erityisesti sujuvuus ja palvelutaso sekä nopea reagointi asiakkaiden kysymyksiin ja toiveisiin. Vuokrasuhde ja kommunikaatio asiakkaiden kanssa saavutti selvästi vertailuryhmää paremman tuloksen.

”Olemme olleet useana vuonna kyselyssä kolmen parhaan joukossa. Asiakkaidemme tyytyväisyys on siis selvästi Suomen kärkitasoa. Aina kuitenkin on mahdollista parantaa ja tavoitteenamme on entistä tyytyväisemmät asiakkaat ja parempi sijoitus.” Summaa Kansallis-yhtiöiden Asiakkuuspäällikkö Valtteri Arvonen.

Kehityksen keskiössä etätyön muutokset ja yritysvastuu

Kyselyn tuloksista nähdään, että etätyön määrän kasvu on hidastunut, ja noin 86 % vastaajista arvioi etätyön määrän pysyvän tulevaisuudessa ennallaan. Muutokset työn järjestelyissä jatkuvat ja vaikuttavat suoraan organisaatioiden toimitilatarpeisiin. Tavoitteenamme on tarjota asiakkaiden tarpeisiin yhä paremmin vastaavia toimitilaratkaisuja ja siksi aiomme seurata muutoksia etä- ja hybridityön tarpeissa erityisen tarkasti.

Toimitiloilta toivotaan entistä enemmän monikäyttöisyyttä ja muunneltavuutta, kun työntekijöiden määrä toimitiloissa voi etätyön myötä vaihdella merkittävästi. Tämä aiheuttaa haasteita toimitilaratkaisuihin. Pyrimme tarjoamaan vuokralaisillemme tukea muuttuviin toimitilatarpeisiin ja hakea ratkaisuja tilojen monimuotoisemmalle käytölle.

Toinen asiakkaille merkityksellinen tekijä on kyselyn vastausten perusteella yritysvastuun huomioiminen. 77 % Kansallis-yhtiöiden asiakkaista ilmoitti yritysvastuuasiat tärkeäksi tekijäksi toimitiloja koskevissa päätöksissä. Siksi yritysvastuu pysyy myös Kansallis-yhtiöiden toimitilojen suunnittelun keskiössä. Toimemme vastuullisuusasioissa saavat jo hyvää palautetta: 81 % kyselyn asiakkaistamme kertoi olevansa tyytyväisiä tai erittäin tyytyväisiä Kansallis-yhtiöiden toimiin yritysvastuuasioissa.

Tämän asiakastyytyväisyyskyselyn liiketilojen ja toimistojen vuokralaisille toteutti KTI Kiinteistötieto Oy vuoden 2023 aikana.

Hakuaika 13.2.-28.2.2023

Haku aukeaa 13.2.2023 klo 08:00. Haku on auki 28.2.2023 klo 24:00 saakka. Vain hakuaikana syötetyt hakemukset käsitellään. Hakulomake avautuu tähän linkkiin, kun haku on käynnissä.

Päivää
Tuntia
Minuutta
Sekuntia

Haluan tiedon ennakkohaun alkamisesta

Liity Voudinkadun asuntojen sähköpostilistalle. Lähetämme infoa projektin etenemisestä, sekä tiedot ennakkohaun alkamisesta.